Om os - Hos Jon og Thomas

Om os

Vi er Bornholms nye vin og spiritus forretning. De to venner Jon og Thomas er gået sammen om at åbne butikken. Butikken vil bygge på god gammeldags service og rådgivning ved køb af vin og spiritus.

Vores mål er at skabe en forretning med en hyggelig atmosfære, et sted hvor kunden og dennes ønsker er i fokus. Vi starter ud med et sted mellem 30-40 forskellige vine, både rød, hvid og rosé. Vi vil også have champagne og forskellige typer spiritus. Der vil være et bredt udvalg af rom og gin.
Vi starter med et fornuftigt sortiment og vil langsomt udbygge det, vores store drøm er at have 100 forskellige rom i forretningen. Rom har en særlig plads hos os, vi har begge nydt og nørdet denne spiritus i gennem nogle år. Der er mange gode sørøver historier omkring denne nærmest historiske drik.

Butikken vil være for alle. Det vil være vin til hverdag, fest, gaver og til den helt særlige begivenhed. Derudover vil vi tilbyde gratis levering på hele Bornholm, står du fredag aften og mangler vinen til middagsgæsteren så ringer man blot til os og så leverer vi vinen inden 17:00. Vi starter med at levere to gange om ugen, onsdag og fredag. I butikken vil der også være et udvalg af kaffe, chokolade og gavekurve som vi også vil kunne skræddersy efter kundes ønske og budget.

Jon-og-Thomas

Har du spørgsmål, kontakt os på nedenstående formular.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Scroll til toppen